You are here

Campus på Pilehaveskolen

  • Der er fri adgang til pc’ere i Campus

    Der er fri adgang til pc’ere i Campus

  • Nyt campus

Med Campus åbnes Pilehaveskolen op med helt nye faciliteter, som nu kan bruges af alle borgere, foreninger og erhvervsliv i Vallensbæk.

Renoveringen af Pilehaveskolen i Vallensbæk er i fuld gang, og allerede den 4. november står det nye campus klar på skolen: et helt nyt tilbud til både skolens elever, områdets daginstitutioner, foreninger, erhvervsliv og alle andre borgere i kommunen.

Det nye campusområde rummer både skolebibliotek, auditorium, loungeområde, langbord til projektarbejde, et småbørnshjørne med legetøj, skiftende digital kunst samt fri adgang til pc'er og wi-fi.

Med Campus åbnes Pilehaveskolen op med helt nye faciliteter, som nu kan bruges af alle borgere, foreninger og erhvervsliv i Vallensbæk. Man kan bestille og afhente bøger, bruge pc'erne, mødes i studiegrupper, hygge med de yngste, læse avisen og afholde møder. Der vil også kunne opleves kulturelle aktiviteter som fx foredrag og filmforevisninger i det nye Campus. På sigt skal Campus også udvikle sig til at blive stedet, hvor ny teknologi, som kan understøtte skoleelevernes læring, kan afprøves.

I de fleste dagtimer vil skolebibliotekarerne være der til at servicere de besøgende på Campus. Uden for almindelig åbningstid (eller når der ikke er personale til stede – fx i frikvarterer) vil der være adgang med sundhedskortet, som scannes ved indgangen, hvorefter døren låses op. For at få adgang skal man oprettes som bruger i Kultur- og Borgerhuset.

Du kan læse mere om Campus her.

Kontakt

Vallensbæk Kommune
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4000
Sidst opdateret 03.03.2017