You are here

Det sker i huset

Se en oversigt over de faste aktiviteter i huset.

Her er en oversigt over de faste aktiviteter, der er i Vallensbæk Kultur- og Borgerhus. Se kalenderen for at få et samlet overblik over alle aktiviteter i kommunen.

Spil brætspil den første torsdag i hver måned

Flere og flere kaster sig over papbrikker og terninger og slapper af med et brætspil. Nu har du muligheden for at spille dit yndlingsspil eller teste et nyt sammen med dine venner og andre, der holder af brætspil. Henover foråret og sommeren har vi opbygget en mindre samling af forskellige brætspil og der er noget for enhver smag.

Den første torsdag i hver måned lægger Vallensbæk Kultur-& Borgerhus spil frem på langbordet og så er det ellers bare om at gå i krig.

Bliver du grebet af spillet, så kan du låne det med hjem i 7 dage.

Foredrag

Vi har rigtig mange spændende foredrag på programmet henover foråret, kig i programmet nederst på siden og i kommunens kalender for at se tid og sted.

PC-hjælp

Frivillige fra Ældresagen står klar til at hjælpe dig med tekniske problemer hver tirsdag fra kl. 10 til kl. 12. Du kan medbringe din tablet eller din bærbare, men vi har også et antal computere i huset, som I kan benytte.

Har du brug for mere hjælp til at navigere i det digitale landskab kan du få hjælp via Digitale Venner, som er et samarbejde mellem Vallensbæk Ungdomsskole og Vallensbæk Kultur- og Borgerhus. Hold øje med opslag i huset og i kalenderen på hjemmesiden, for nye forløb.

Udstillinger

Vallensbæk Kultur- og Borgerhus lægger hus og vægge til skiftende udstillinger. I øjeblikket udstiller Vallensbæk Kunstforening.

Læsekredse

Holder du af at læse, og savner du nogle gange inspiration, eller nogle at dele dine læseoplevelser med, så er en læsekreds måske noget for dig. Der er åbent for optag i læsekredsene. Klik på menuen i højre side eller kig forbi og hør, hvordan du kan blive medlem af en af vores mange læsekredse.

Workshops

Vi lægger jævnligt hus til forskellige workshops. Hold øje med kalenderen og opslag på facebook.

Musik på Trappen

Du kan også høre livemusik i Vallensbæk Kultur-& Borgerhus. Flere gange om året dørene op og og indbyder til Musik på Trappen. Hold øje med kalenderen, du finder omtalen under fanen Musik.

Vores fine amfi-trappe er også velegnet til borgermøder og andre åbne arrangementer, så hold øje med kalenderen, facebook og VallensbækNU for mere information.

Film

Henover foråret viser vi 4 forskellige film. De vises alle om formiddagen. Du kan læse mere om filmene i kalenderen, på Facebook og på opslag i Vallensbæk Kultur- og Borgerhus.

Kontakt

Vallensbæk Stationstorv 40
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4700
Sidst opdateret 22.02.2017