You are here

Horsestien lukket indtil november

Date: 01. August 2017
Arbejdet med renovering af motorvejsbroen over Horsestien er blevet forsinket. Stien forventes nu at kunne åbne i november.

Motorvejsbroen over Horsestien er ved at blive renoveret, og derfor har Vejdirektoratet lukket stien under Holbækmotorvejen.

Der er omkørsel via cykelstien på den sydlige side af Vallensbækvej samt på cykelstien på den østlige side af Vejlegårdsvej.

Lukningen er nødvendig, fordi Vejdirektoratet renoverer og stabiliserer motorvejsbroen og fundamentet. Horsestien er spærret fra Vallensbækvej til den tværgående sti syd for jernbanebroen, fordi selve arbejdsområdet ligger mellem jernbanebroen og motorvejsbroen. Når der skal fragtes materiel til pladsen, sker det hovedsagligt på de tidspunkter, hvor færrest benytter stierne. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning er der mandskab foran og bagved køretøjerne, når der fragtes materiel til og fra pladsen.

Arbejdet er blevet forsinket i forhold til den oprindelige udmelding fra entreprenøren. Stien forventes at blive åbnet igen i november.

Her kan du se et kort over omkørslerne. Bemærk, at omkørslen nu gælder til november, ikke september, som der står på kortet.

Sidst opdateret 04.08.2017