You are here

Ringstedbanen

Banedanmark anlægger ny jernbane mellem København og Ringsted (Ringstedbanen). Jernbanen skal blandt andet køre under Vallensbæk Torvevej langs Holbækmotorvejen.

I perioden 2010-2018 anlægger Banedanmark en ny dobbeltsporet, elektrificeret jernbane mellem København og Ringsted over Køge. Banen bygges til hastigheder på op til 250 km/t. for persontog og er Danmarks første jernbane, som kan betjene højhastighedstog.

Jernbanen løber fra København til Ringsted. 

Du kan se den præcise rute og læse mere om arbejdet på Banedanmarks hjemmeside, hvor du også kan finde kontaktoplysninger og tilmelde dig deres nyhedsbrev.

Der arbejdes om natten

Skinnerne er lagt, nu skal der skærver på. Det sker primært om natten dog ikke fra fredag kl. 18 til søndag kl. 18. Arbejdet vil vare frem til maj 2017. Du kan læse mere her.

Midlertidig lukning af Brøndbyvej frem til 1. april 2016

I forbindelse med den nye Ringstedbane lukkes Brøndbyvej midlertidigt mellem Vallensbækvej og Mosebjergvej. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at give en nøjagtig dato for åbningen af den nye vej, da anlægsarbejdet er meget afhængigt af plusgrader og tørt vejr. 

Da mange benytter Brøndbyvej som adgangsvej til og fra kolonihaverne, bestræber Banedanmark sig naturligvis på, at vejen er klar og åben for trafik, før den nye havesæson går i gang den 1. april 2016. Det er dog med forbehold for vejrlig, da en periode med store mængder regn eller frostvejr kan betyde yderligere forsinkelser af arbejdet.

Sidst opdateret 12.09.2017