You are here

Festlig Fredag

  • foto af de to der udgør HipsomHap

    Fotograf: Pressefoto

    Duoen HipSomHap

16. september 2016 var der Festlig Fredag med masser af aktiviteter, optræden, musik, mad, fyrværkeri, sjov og ballade.
Det blev bogstaveligt talt et brag af en festlig fredag, med underholdning, boder og konkurrencer for både børn og voksne, da området i og omkring Vallensbæk Rådhus blev forvandlet til en sprudlende festplads. Det hele kickstartedes af HipSomHap, som optrådte med hiphop og rap for børn.
 
Om aftenen var der show med det succesfulde komikerpar ”Adam & Noah” og koncert med Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer med hans egen musik. Om dagen kunne børnene bl.a. prøve hoppeborgen, rodeotyren, og grine med, da Ballonmanden Lars Lottrup kravlede ind og ud af sin kæmpeballon.
Børn og unge skabte kunst sammen med den lokale kunstner Johnny Le Fevre, og man kunne hygge til musik med Benjamin Aggerbæk, mens man nød kage og kaffe i foreningernes Festlig Fredagscafé.
Der var korsang og koncerter med børn og unge og en masse andre udstillinger og aktiviteter, herunder 9 folkeskoleklassers kreative bud på en social udfordring som del af ”Frivillighed på Skoleskemaet”.
Om aftenen var der desuden mulighed for at nyde lokal mad og drikke i teltet, samtidigt med, at Den Digitale Kunsthal DIAS udstillede, og kunstkasserne fra Johnny Le Fevre lyste op. Man kunne også trække indenfor og se opera i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.
Aftenen sluttede af med et imponerende fyrværkerishow.
 
Afvikles som del af Vestegnens Kulturuge, Børnekulturugen, Frivillig FredagsFejring og Ren By Vallensbæk

Se hele programmet herunder.

Sidst opdateret 23.08.2017