You are here

Virksomhedernes Dag

Dato: Tirsdag den 24. oktober 2017 Tid: Kl. 15:30 - 18:30
Kunstmuseet Arken
Skovvej 100, 2635, Ishøj
Andet
Gratis
Netværk og faglige oplæg for erhvervsdrivende i Vallensbæk og Ishøj Kommuner. I år er temaet: Ny teknologi, digitalisering og automatisering. Tilmelding senest den 23. oktober kl. 12.

Dørene åbnes kl. 15:00

Program for dagen

Velkomst

På rejse i fremtiden – hvordan megatrends og teknologi påvirker den måde vi driver virksomhed? Ved Thomas Geuken, Associeret forskningschef på Instituttet for Fremtidsforskning

Triplan International A/S. Klaus Groth Larsen, managing director, fortæller om deres erfaringer med automatisering og digitalisering. Firmaet producerer glasvægge, skillevægge og byggekomponenter i stål og gips.

Ricoh Danmark A/S. Hør Søren Krogh-Nielsen, CEO, give sit bud på hvilke forandringer, en virksomhed som Ricoh skal forholde sig til. Få gode råd til, hvad du selv kan gøre. Firmaet leverer IT- og dokumentservices, rådgivning, software og hardware til virksomheder.

Netværk og buffet. Mulighed for at tale med NEXT Uddannelse København og VUC, og høre hvad disse to uddannelsesinstitutioner gør for at klæde de unge på til et arbejdsliv i en digitaliseret verden.