You are here

Lokaler og faciliteter

Fold dig ud! Her bliver du klogere på mulighederne for at låne eller leje kommunens lokaler og anlæg.

Vallensbæk Kommune stiller lokaler og anlæg til rådighed for foreninger og frivillige. Private borgere kan leje kommunens selskabslokale, og har du en ide til et arrangement i Kultur- & Borgerhuset, så ring og høre nærmere om mulighederne.

Lokaleudlån til foreninger
Alle foreninger og frivillige i Vallensbæk kan som udgangspunkt låne lokaler gratis. Undtagelsen er foreningsgårdene Korsagergård og Højrupgård, der koster lidt at leje. Du finder information om PDF icon priser og vilkår her.

De folkeoplysende foreninger har, på baggrund af et lovkrav, forret til kommunens forskellige lokaler og faciliteter. Fordelingen af lokaler til sæsonaktiviteter varetages af Folkeoplysningsudvalget.

Læs mere: Hvad er en folkeoplysende forening?

Ansøgning om lokaler
Der kan hvert år søges om lokaler til sæsonaktiviteter fra begyndelsen af februar måned. Fristen udløber midt i marts, og alle registrerede foreninger vil modtage et brev fra kommunen om, at det er ved at være tid til at ansøge. Lokaleansøgningerne behandles i løbet af foråret og forsommeren.

Hvis man som folkeoplysende forening ønsker at booke lokaler til andet end de skemalagte sæsonaktiviteter, sker dette igennem kommunens bookingsystem. For eksempel ved at følge linket nederst på siden i den blå bjælke.

Øvrige foreninger, fællesskaber og frivillige, der ønsker at låne eller leje lokaler, skal benytte bookingsystemet til alle deres aktiviteter.

Lokaler til private
Som borger i Vallensbæk Kommune kan du leje selskabslokalet Løkkekrogen til private arrangementer. Det gør du ligeledes igennem bookingsystemet ved at følge nedenstående link.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus
Er du interesseret  i at låne Vallensbæk Kultur- & Borgerhus, så ring og tag en snak med personalet om, hvad der kan lade sig gøre:

Tlf 4797 4700 / E-mail kommune@vallensbaek.dk

Kontakt

Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4130
Sidst opdateret 03.10.2017