You are here

Ny borger i Vallensbæk

I Vallensbæk har du det hele lige uden for døren – strand, skøn natur og et aktivt idræts- og foreningsliv. Kun et kvarters kørsel fra København.

I Vallensbæk har vi en skøn naturlegeplads, et hyggeligt havnemiljø og en god badestrand, som du og din familie frit kan benytte dig af. Hvis du ønsker at gå til en fast aktivitet i din fritid, kan du bl.a. gå til boldspil, spejder, sejlsport, ridning og musik. Det kan du læse mere om på Kultur og fritid. Du kan også klikke dig ind på kommunens kalender og se alle de spændende arrangementer og aktiviteter, der bliver til i et samarbejde mellem frivillige, det lokale erhvervsliv og kommunen.

Som tilflytter får du også tilsendt en velkomstmappe - se hvad den indeholder her. Borgmesteren inviterer alle nye borgere på en cykeltur i Vallensbæk. På den måde kan du hurtigt lære Vallensbæk at kende. 

Gode forbindelser til Vallensbæk

Det er nemt at komme til og fra Vallensbæk. Ikke alene har vi et godt udbygget kollektivt trafiknet med busser og S-tog. Du kan også komme til og fra Vallensbæk ved at benytte Køge Bugt Motorvejen og Holbækmotorvejen.

Den kommende letbane langs Ring 3 kommer også til at stoppe i Vallensbæk. Letbanen forventes færdig i 2020.

Kom i dialog med politikerne

Vallensbæk er en lille kommune med en kort afstand mellem dig og politikerne.

Kommunalbestyrelsens 15 medlemmer ønsker alle at være i god kontakt og tæt dialog med borgerne, og derfor er du velkommen til at kontakte borgmester Henrik Rasmussen eller en af hans kolleger i kommunalbestyrelsen, hvis der er noget, vi skal være opmærksomme på. Find oplysninger om alle medlemmerne af kommunalbestyrelsen.

Skatteprocent og grundskyld i Vallensbæk

Skatteprocenten i Vallensbæk Kommue er: 25,10 %

Grundskyldspromillen i Vallensbæk Kommune er: 24,380

Kirkeskatten i Vallensbæk Kommune er:  0,68 %

Kontakt

Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk
Tlf 4797 4000
Sidst opdateret 15.03.2017