You are here

Vallensbæk får ny børne- og ungechef

Date: 30. Juni 2020
Vallensbæk Kommune har ansat Kathrine Ersted Sørensen som ny børne- og ungechef. Hun kommer fra en lignende stilling i Guldborgsund Kommune.

Det bliver Kathrine Ersted Sørensen, der til august tiltræder som ny børne- og ungechef i Vallensbæk Kommune.

Kathrine Ersted Sørensen kommer fra en stilling som centerchef for Børn og Læring i Guldborgsund Kommune, og har en lang karriere inden for dagstilbuds- og skoleområdet bag sig, hvor hun i 16 år har fungeret i forskellige roller og kommuner.

”Med Kathrine Ersted Sørensen får vi en erfaren leder, der har de kvalifikationer, der skal til for at realisere Vallensbæk Kommunes store ambitioner på 0-18-års-området”, siger kommunaldirektør Anette J. Laustsen.

”På børneområdet løfter vi et stort ansvar og den høje tillid, vi møder fra forældrene – der hver dag overrækker os ansvaret for deres barns trivsel – bør vi honorere med solid faglighed og blik for alle børns talenter,” siger Kathrine Ersted Sørensen, der glæder sig til at tiltræde til august, samtidig med at børnene vender tilbage fra sommerferien.

Kathrine Ersted Sørensen er 54 år og bor i Næstved sammen med sin mand i det, hun kalder ”huset i skoven”. Hun har to voksne børn, der begge er flyttet hjemmefra.

Sidst opdateret 01.07.2020