You are here

Organisationsændring – mere fokus på borgernes behov

Date: 13. September 2018
Vallensbæk Kommune ændrer i organisationen. Det sker med henblik på et fornyet fokus på velfærd.

Det er vigtigt, at organisationen er tilpasset de opgaver og udfordringer, som kommunen står over for. Derfor skal direktionen omstruktureres, og det medfører mindre justeringer i organisationen.

Ændringerne træder formelt i kraft per 1. oktober 2018. Formålet er at sikre et større fokus på borgernes behov, så der i endnu højere grad kan leveres den service, som borgerne har brug for. 

- ”Det er vigtigt for Vallensbæk, at vores organisation er tilpasset de opgaver og udfordringer, vi står over for. Vi ansætter en økonomi- og beskæftigelsesdirektør, da en solid økonomi er altafgørende for, at vi kan yde den service og de ydelser, som borgerne har brug for. Vi er også en kommune, der er i rivende udvikling, og vi har mange spændende projekter i støbeskeen. Netop derfor ansætter vi en projektdirektør, som skal sikre de rette løsninger i projekterne, så de matcher de forventninger, som politikerne og borgerne har”, fortæller Borgmester Henrik Rasmussen    

Kommunaldirektør Anette J. Laustsen skal fremover have velfærdsområderne tættere knyttet til sig og dermed direkte fokus på de områder, som betyder allermest for borgerne. 

 

Sidst opdateret 13.09.2018