You are here

Ældrerådet: Ny formand og valg

Date: 19. Juni 2020
  • Leif Larsen er ny formand for Vallensbæk Ældreråd

    Leif Larsen er ny formand for Vallensbæk Ældreråd

Leif Larsen er ny formand for Vallensbæk Ældreråd, der afholder valg til efteråret.

Poul Schmidt, som i flere år har været formand for Vallensbæk Ældreråd, har valgt at træde helt ud af rådet. Han skal have tak for sin indsats som formand. Leif Larsen er tiltrådt som ny formand for Vallensbæk Ældreråd og Helle Glarø Mathiesen som næstformand.

Derudover er der sket yderligere ændringer i løbet af foråret, da Ove Andersen desværre er afgået ved døden. Som suppleanter er John Riisgaard og Gert Ehrhorn nu medlemmer af Vallensbæk Ældreråd. 

Ældrerådet fungerer primært som høringspart i forhold til det kommunalpolitiske arbejde, specielt med henblik på forholdene for borgere over 60 år, fx kvalitetsstandarder for pleje og omsorg.

Via høringerne rådgiver Vallensbæk Ældreråd politikerne i deres arbejde, ligesom rådet også er repræsenteret i styregrupper for fx den ny svømmehal og udbygningen af ældreboligerne Pilehavehus.

Således er Vallensbæk Ældreråd et vigtigt organ for indflydelse på udviklingen for kommunens ældre.

Derfor skal du som ældre holde øje med Ældrerådet, der er valg til Ældrerådet i oktober.

Du kan som enkeltperson stille op til Ældrerådet, der kræves ingen stillere. Du vil være meget velkommen til et åbent og demokratisk valg.

Valg til Ældrerådet – indkaldelse af kandidater

Vallensbæk Kommune afholder valg til ældrerådet for perioden 2021-2024.

Har du lyst til at stille op til Ældrerådet? Så læs mere om valget, tilmeldingsfrister og kriterier for at stille op på www.vallensbaek.dk/aeldreraadet, når de er klar.

Hvis du har spørgsmål til valget, er du velkommen til at kontakte Vallensbæk Kommune, Center for Pleje og Omsorg på tlf: 4797 4200 eller e-mail cpo@vallensbaek.dk

Sidst opdateret 19.06.2020