You are here

Børn og unge får hjælp i nyt projekt

Date: 23. August 2017
Vallensbæk, Ishøj og Greve kommuner er gået sammen i projektGIV, som skal hjælpe børn og unge, der lever i en familie med stof-, pille- eller alkoholproblemer.

Børn og unge i familier med misbrug er sårbare og føler sig ofte alene. Gennem projektGIV kan børn og unge mellem 8 og 24 år få hjælp gennem samtaler og gruppeforløb. Det er let at komme i kontakt med projektGIV. Du kan ringe eller sende en sms til 20 55 08 55 eller skriv til mail@projektGIV.dk. Alle henvendelser er selvfølgelig fortrolige. Når du ringer til projektGIV, skal du lægge en besked – så ringer de til dig – også selvom du måske ringer, fordi du er bekymret for en anden. Der kan gå op til en uge, inden du bliver ringet op. 

Hvem kan ringe?

Børn og unge der ved – eller er i tvivl om – at deres mor eller far har et problem med alkohol, stoffer eller piller.

Pårørende og venner

Hvis du fornemmer, at der er problemer med alkohol, stoffer eller piller i en familie, du kender, kan projektGIV hjælpe. Ring – også, hvis du er i tvivl. Så hjælper de med at finde ud af, om der er brug for hjælp.

Fagpersoner

Som lærer, pædagog, sundhedsplejerske eller lignende har du en unik mulighed for at observere børn og unge og måske fornemme, om der er problemer. Du kan ringe ind med en konkret henvendelse eller, via din leder, bestille en temapakke, som giver jer redskaber til at tage den første svære samtale eller bare blive klogere på hele problematikken.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om projektGIV og deres forskellige tilbud på projektgiv.dk på hjemmesiden kan du også se små videoer om fx hvad der sker, når du ringer, eller hvordan det er at være barn, når ens mor drikker.

Sidst opdateret 08.09.2017