You are here

Campus er det nye samlingssted i Vallensbæk Nord

Date: 07. November 2016
 • Ny teknologi præger Campus, blandt andet med interaktive tavler.

  Ny teknologi præger Campus, blandt andet med interaktive tavler.

 • Der er fri adgang til pc’ere i Campus

  Der er fri adgang til pc’ere i Campus

 • Mange var mødt op for at se det nye Campus. Her byder borgmester Henrik Rasmussen velkommen.

  Mange var mødt op for at se det nye Campus. Her byder borgmester Henrik Rasmussen velkommen.

 • Campus kommer til at fremvise skiftende digital kunst som dette interaktive lys- og lydværk.

  Campus kommer til at fremvise skiftende digital kunst som dette interaktive lys- og lydværk.

I fredags blev det nye Campus på Pilehaveskolen indviet – en kombination af skolebibliotek og faciliteter til borgere, foreninger og erhvervsliv.

Vallensbæk Nord har fået et helt nyt tilbud til både Pilehaveskolens elever, områdets daginstitutioner, foreninger, erhvervsliv og alle andre borgere i kommunen.

Det nye såkaldte Campus rummer både skolebibliotek, auditorium, loungeområde, langbord til projektarbejde, et småbørnshjørne med legetøj, skiftende digital kunst samt fri adgang til pc'er og wi-fi.

Faciliteterne kan bruges af alle borgere, foreninger og erhvervsliv i Vallensbæk. Man kan bestille og afhente bøger, bruge pc'erne, mødes i studiegrupper, hygge med de yngste, læse avisen og afholde møder.

Der vil også kunne opleves kulturelle aktiviteter som fx foredrag og filmforevisninger i det nye Campus. På sigt skal Campus også udvikle sig til at blive stedet, hvor ny teknologi, som kan understøtte skoleelevernes læring, kan afprøves.

I de fleste dagtimer vil skolebibliotekarerne være der til at servicere de besøgende på Campus. Uden for almindelig åbningstid (eller når der ikke er personale til stede – fx i frikvarterer) vil der være adgang med sundhedskortet, som scannes ved indgangen, hvorefter døren låses op. For at få adgang skal man oprettes som bruger i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Det nye campus blev indviet i fredags af borgmester Henrik Rasmussen og distriktsleder Jens Peder Gregersen, og mange nysgerrige borgere var også mødt op for tjekke det nye tilbud ud.

Campus er placeret på Pilehaveskolen, Horsbred 197, i den sidste blok til venstre, når man træder ind i skolegården.

Sidst opdateret 16.01.2017