You are here

Danish SUP Tour kommer til Vallensbæk – skal du være med?

Date: 06. August 2019
Den 17. august lægger Danish SUP Tour vejen forbi Vallensbæk. Det bliver en dag med races, surferstemning, og du kan selvfølgelig være med – uanset SUP-skills.

Danish SUP Tour har fundet sted siden 2013, og med vores nye SUParadise er Vallensbæk i år fjerde stop med touren.

Den 17. august vil Vallensbæk Strand således summe af surferstemning, når både elite og nybegyndere samles til et SUP-event, hvor alle kan være med.

Ud over elite-racet på 11,3 kilometer, vil der nemlig også være et mindre motionsevent på 3,3 kilometer. Det sidste er gratis at deltage i, og du kan desuden låne et SUP-board af Vallensbæk Kano- & Kajak Club (først til mølle). Skriv en mail til vores motionskonsulent Kristian Pilborg på kdp@vallensbaek.dk hvis du vil være med.

Hør Kristian fortælle om ruten her: 

Har du mod på en lidt længere rute, kan du også deltage i det officielle SUP-tour race på 11,3 kilometer. Det koster 200 kroner at deltage, og du tilmelder dig her.

Derudover kommer surf-shoppen One Open Sky forbi med deres nyeste udstyr og demo boards, som du er velkommen til at prøve.

Kommer du som publikum vil der være kongespil, freesbees og andre strandspil, du kan hygge dig med mellem de forskellige races. Vi sætter også nogle bord/bænke-sæt op, så tag endelig madpakken eller picnickurven med.

Sidst opdateret 06.08.2019