You are here

De små sang sammen

Date: 14. September 2018
Den nationale sangdag for førskolebørn blev markeret i Vallensbæk af dagplejen og institutionerne Stien og Sommerfuglen, der mødtes i fælles sang.

Torsdag den 13. september var det national fælles sangdag – "Små synger sammen" – for alle førskolebørn i Danmark.

Små synger sammen foregår hvert år den anden torsdag i september og har tradition for at samle rigtig mange af landets førskolebørn via deltagelse fra dagplejegrupper, daginstitutioner m.fl.

I Vallensbæk blev ”Små synger sammen” bl.a. markeret af dagplejen, Stien og Sommerfuglen, der mødtes i fælles sang på torvet ved de tre dagtilbud.

Her sang de sammen om humlebien. Årets tema for ”Små synger sammen” 2018 var nemlig sange om bier og andre naturfænomener.

Der var også en humlebi på besøg, der hilste på alle børnene og lyttede til den skønne sang, da de alle sang om humlebien.

Sangoptog og Lanterneskov
Børn og voksne gik dernæst i syngende optog hen til børnebiblioteket ved Vallensbæk Kultur- & Borgerhus. Med sig havde de en masse flotte lanterner, som er blevet skabt i løbet af børnekulturugen i Vallensbæk.

Årets tema for børnekulturugen er ”mellem lys og skygge”, og det har inspireret til at skabe en lanterneskov i børnebiblioteket.

Flere dagtilbud og indskolingsklasser har kreeret lanterner, der nu kan opleves i lanterneskoven.

Sidst opdateret 14.09.2018