You are here

Den Grønne Ø i Det Røde Hav

Date: 08. September 2017
Med afsæt i den gamle ’Vallensbæk-film’ har kunstnergruppen Superflex skabt et helt nyt og fremadskuende værk specielt til den digitale kunsthal DIAS på Vallensbæk Station.

Frem til den 10. november kan man opleve den verdenskendte kunstnergruppe SUPERFLEX på DIAS med helt nye kunstværker, der graver i Vallensbæks egen lokalhistorie fra dengang, hvor Poul Hansen var borgmester. 

'Den Grønne Ø i Det Røde Hav' fortæller en fiktiv historie om robotters rettigheder, som SUPERFLEX forstiller sig, at de så ud i 1960'ernes Vallensbæk: Sammen med kommunens politikere vedtog borgmester Poul Hansen, at Vallensbæk skulle være pioner i kampen om robotters rettigheder. "Vallensbæk – Robotvenlig by."

Gennem den fiktive historie om robotters rettigheder i Vallensbæk, kan vi se ud i fremtiden og tale om nye udfordringer, der vedkommer os tværs af byer og lande. Det kunne f.eks. være emner som kunstig intelligens, fremtidens arbejdsforhold eller beskatning af robotters arbejde - vores lokale historie og hverdag rejser spørgsmål med en global karakter. 

Du kan læse mere om DIAS og udstillingerne på Vallensbæk Station på diaskunsthal.dk

 

Sidst opdateret 08.09.2017