You are here

Den nye svømmehal er sendt i udbud

Date: 21. Maj 2019
Frem til september har forhåndsgodkendte entreprenører mulighed for at indsende forslag til Vallensbæks nye svømmehal. I november findes en endelig vinder, og svømmehallen åbner i efteråret 2021.

At vi har sendt svømmehallen i udbud betyder, at vi har bedt en række entreprenøren om at give deres bud på, hvordan de vil bygge en ny svømmehal til os. De har mulighed for at give deres bud frem til september 2019.  

Når udbudsrunden er slut, gennemgår vi projektforslagene, og iblandt dem vil styregruppen indstille en vinder, som kommunalbestyrelsen tager stilling til på sit møde sidst i november. Vinderen bliver fundet på baggrund af, hvor godt entreprenøren har løst arkitekturen, hvor god kvaliteten af projektet er, og hvordan de har prissat projektet. Ikke mindst lægger vi vægt på at vælge det projekt, hvor entreprenøren har fundet den bedste løsning til badegæster i alle aldre. 

Den færdige svømmehal vil blive en del af Vallensbæk Idrætscenter. Og hvis du vil høre, hvad kommunalbestyrelsen beslutter om den nye svømmehal, kan du komme med på en lytter til Kommunalbestyrelsesmødet den 27. november 2019 kl. 17.30 i Havet i Kultur- & Borgerhuset.  

Du kan læse meget mere om den nye svømmehal i næste nummer af Vallensbæk Nu.  

Sidst opdateret 21.05.2019