You are here

Det nye Birkely indviet med rød løber og sang

Date: 25. Maj 2020
Børnene fra daginstitutionen Birkely i Vallensbæk kunne mandag indtage deres nye, flotte hus.

Det bliver en eventyrlig hverdag, børnene i det nye Birkely får, hvis man skal dømme ud fra stuernes navne – de hedder nemlig Troldene, Dragerne, Elverne og Hobitterne.

Den gamle institution måtte lade livet på grund af en omfattende vandskade, og mandag var dagen kommet, hvor den røde løber blev rullet ud til det nye flotte hus.

Daginstitutionsleder Judy Svendsen og resten af medarbejderne tog imod de spændte børn og forældre. Og i dagens anledning var borgmester Henrik Rasmussen også mødt op sammen med et par søde "dyr" – en bjørn og en kat – som de mest modige børn gav en krammer.

"Kom indenfor – og tag skoene af", sagde en pædagog til en dreng, der med store øjne kom ind på sin nye stue, mens forældrene fik en kort rundvisning af Judy Svendsen.

Henrik Rasmussen var også rundt og hilse på børnene – og en dreng kiggede op fra sine cornflakes og råbte kækt "Hej, borgmester".

Alle børn kom ud at lege på legepladsen, og som en overraskelse kom "Cello-Lisa" – musikskolelærer Lisa Nyeng Grützmeier – og spillede og sang med børnene i en halv times tid.

Og så kunne den røde løber rulles sammen igen, og Trolde-børnene og alle de andre kunne for alvor indtage den nye institution.

Det nye Birkely har plads til 70 børn – 19 vuggestuebørn, 45 børnehavebørn og yderligere seks børn med særlige behov. 

Se video fra indvielsen:

Se flere billeder fra dagen:

https://www.skyfish.com/sh/0214e64d0405bb3fbbca62d3dfcb1dc08e88c859/1af80397/1751948

Sidst opdateret 25.05.2020