You are here

Du kan gøre en forskel

Date: 15. December 2017
ProjektGIV nytter. Børn, unge og pårørende oplever en mærkbar positiv forandring, når de deltager i samtale- og gruppeforløb. Kender du en, der har brug for hjælp, så læs mere her.

Højtider som for eksempel jul, påske eller eid kan være en udfordring for enhver familie, men for visse familier er det særligt svært. Selv i en ”helt almindelig familie”, kan der være problemer med for meget alkohol, stoffer eller piller.

Kender du en voksen, der drikker, tager meget medicin eller bruger stoffer, så kender du måske også et barn eller en ung, der har brug for hjælp.

Kontakt ProjektGIV på mail@projektgiv.dk eller på tlf. 20 55 08 55. Vi tjekker sms’er, telefonbeskeder og mail en gang om ugen. Så der kan gå op til en uge, inden vi ringer til dig.

Har du brug for afklaring af spørgsmål –ideer til en indsats eller andet – er du velkommen til at kontakte projektleder Anne Greiersen på mail aeg@greve.dk eller tlf. 53 60 12 34.

Vallensbæk, Ishøj og Greve kommuner arbejder sammen i projektGIV. Formålet er at hjælpe børn og unge, der lever i en familie med stof-, pille- eller alkoholproblemer.

Gennem projektGIV kan børn og unge mellem 8 og 24 år få hjælp gennem samtaler og gruppeforløb.

Du kan læse mere om projektGIV på projektgiv.dk  

Sidst opdateret 15.12.2017