You are here

Er du Vallensbæks bedste sangskriver?

Date: 05. August 2019
For første gang nogensinde afholder Vallensbæk en sangskriverkonkurrence. Musikskolen og ungdomsskolen står bag. Skal du være med?

Er du typen, der ved, at sådan et radiohit ikke bare skriver sig selv? Som elsker at sidde og nørkle med tekst og kompositioner?

Så er det nu, du skal slå til. Til september afholder Vallensbæk Musikskole og Vallensbæk Ungdomsskole nemlig kommunens allerførste sangskriverkonkurrence.

”Vi vil gerne have fokus på den kreative tilgang til musikken og det at skabe noget. Vi har alle en måde at udtrykke os på, og måske er der mange, der har en sangskriver gemt i sig – den skal bare vækkes til live,” siger leder af musikskolen, Jens Seneberg Nielsen, og fortsætter:

”Mange af vores unge mennesker, der spiller i bands, kan allerede godt lide at skrive sange og optræder også med dem ved diverse lejligheder.” 

Jens Seneberg Nielsen håber, at eventet kan være med til at samle de unge mennesker i Vallensbæk, og understreger, at selv om det er en konkurrence, så er det lige så meget en god mulighed for bakke hinanden op og høre hinandens sange.

Sangskriverkonkurrencen bliver afholdt i cafeen på ungdomsskolen den 11. september. Læs mere på musikskolens Facebookside.

Konkurrencen

  • Sangskriverkonkurrencen bliver afholdt i cafeen på Vallensbæk Ungdomsskole den 11. september 19.30.
  • Alle mellem 10 og 30 år, der har tilknytning til Vallensbæk, kan deltage. Du behøver ikke være den store musiker eller instrumentalist – vi vil bare gerne høre, hvad du har på hjerte.
  • Vil du være med, skal du sende en lille lydoptagelse senest den 2. september til jen@vallensbaek.dk. Det er fint, hvis det bare er optaget med din mobil, og det kan både være en instrumental optagelse eller en optagelse med melodi og tekst. Skriv gerne nogle ord om sangen og skriv, hvis du vil have hjælp til at fremføre musikken.
  • Der vil være tre dommere, blandt andet Theodor fra De Danske Hyrder.
  • Præmien er blandt andet en demooptagelse af nummeret samt optræden ved Festlig Fredag den 13. september.
Sidst opdateret 26.08.2019