You are here

Er du vild med fodbold? Deltag i vores konkurrence

Date: 27. Maj 2019
Vi skyder vores fodboldkonkurrence i boldburet i gang på torsdag. Her kan du vinde en signeret læderfodbold af youtuberen Brizze.

Boldburet på det grønne strøg er snart færdigrepareret, og derfor kan vi nu skyde vores konkurrence i forbindelse med strøgfesten i gang.

Konkurrencen starter torsdag den 30. maj og slutter med udgangen af den 10. juni.

Boldburet er døgnåbent, og der kan konkurreres i alle de tre digitale spil, der kan spilles i boldburet. Kom forbi, når det passer dig og vis dine fodboldskills. Dem, der klarer sig bedst i hver af konkurrencerne, vinder, og hører fra os den 11. juni.

For at deltage skal du registrere dig som bruger via panelet på siden af boldburet, hvor du også kan læse om de tre spil. Husk at registrere dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig, når konkurrencen slutter. På hjemmesiden www.footballlab.dk kan du blandt andet se highscorelisten.

Præmien er en fodbold signeret af youtuberen Brizze, der er en af Danmarks bedste til at lave fodboldtricks. Han dribler forbi boldburet til strøgfesten den 12. juni, hvor præmierne også uddeles. Læs mere om arrangementet her.

Boldburets ’football lab’ blev i april udsat for hærværk. Derfor har vi nu sat kameraovervågning op ved boldburet.

Sidst opdateret 27.05.2019