You are here

Få gratis hjælp til rygestop

Date: 18. Oktober 2018
Vidste du, at der er fem gange større chance for at stoppe med at ryge, hvis du deltager på rygestophold og får professionelle råd og vejledning?

Vi starter næste rygestophold tirsdag d. 30. oktober kl. 16:30-18:30 i Vallensbæk Kultur og Borgerhus.

Det er gratis at deltage, og ryger du mere end 15 cigaretter om dagen, har du mulighed for at få tilskud til rygestopmedicin.

Vi mødes 6 gange, og du behøver ikke at være holdt op med at ryge, når kurset starter. På kurset planlægger vi en fælles rygestopdato, som ligger mellem 2. og 3. mødegang.

Når du deltager på holdet, får du redskaber til at ændre vaner, vedligeholde motivationen samt færdigheder i, hvordan du kan håndtere udfordringer under dit rygestop.

Tilmelding

Ring til rygestoprådgiver Kristian Pilborg på tlf.: 2931 8963 eller send en e-mail med dit navn og mobilnummer til csf@vallensbaek.dk. Husk at skrive rygestop i emnefeltet.

Du kan også ringe til stoplinien på tlf.nr. 8031 3131 eller sende en sms til 1231 med besked Rygestop - så bliver du automatisk kontaktet.

Er du under 18 år, kan vi også hjælpe dig med at blive røg- eller snusfri. Du kan få en personlig samtale og hjælp til dit rygestop.

Klik dig til hjælp

vallensbaek.dk/rygestop kan du læse mere om digital hjælp til rygestop. Her finder du også links til app’s, der kan hjælpe dig til at blive røgfri.

Sidst opdateret 19.10.2018