You are here

Få SMS, hvis Mosestien er oversvømmet

Date: 26. September 2019
  • Det er på denne strækning, du i forsøgsperioden kan få en SMS-varsling i tilfælde af vand på stien.

    Det er på denne strækning, du i forsøgsperioden kan få en SMS-varsling i tilfælde af vand på stien. Foto: Google Street View

  • Det er på denne strækning, du i forsøgsperioden kan få en SMS-varsling i tilfælde af vand på stien.

    Det er på denne strækning, du i forsøgsperioden kan få en SMS-varsling i tilfælde af vand på stien. Illustration: Google Maps

Hvis du cykler eller går dagligt på Mosestien, kan du være med i et forsøg med SMS-varsling i tilfælde af vand på stien.

Du har nu mulighed for at være med i et forsøg med direkte SMS-varsling om oversvømmelser.

Det drejer sig om Mosestien i Vallensbæk Mose, nærmere bestemt strækningen mellem Spisestedet Mosen og til syd for vandskiklubbens klubhus.

Hvis det er en strækning, du jævnligt benytter, kan du tilmelde dig SMS-varslingen på http://bike-dev.cloud.atkins.dk. Dit telefonnummer bliver slettet efter forsøget, og nummeret bliver ikke givet videre til andre.

Det sker heldigvis ikke så tit, at stien er oversvømmet, men nu kan du altså modtage en varsling pr. SMS, hvis det skulle ske i forsøgsperioden.

Forsøget udføres i et samarbejde mellem Vallensbæk Kommune, Gate 21, HOFOR, Atkins og Informetics, og det løber frem til 1. november.

Hvis du har nogen spørgsmål til forsøget, kan du kontakte firmaet Informetics på tlf: 5251 9000 eller 5251 9357.

Sidst opdateret 30.09.2019