You are here

Fællessang med Vallensbæk Kirkes kor

Date: 30. April 2020
Koret fra Vallensbæk Kirke starter fællessang på Facebook. De kalder det ‘Så syng da Danmark – og hold afstand’ og du kan synge med fra fredag den 1. maj kl. 19.

Koret fra Vallensbæk Kirke har været så vilde med DR’s fællessang, at de nu inviterer sangglade borgere til virtuel fællessang fra kirken.  

De kalder det nye koncept ‘Så syng da Danmark – og hold afstand’, og du kan synge med første gang fredag den 1. maj kl. 19.  

“Vi har, lige som så mange andre danskere, nydt DR’s serie med forskellige kunstnere, hvor man en gang om ugen har sunget sammen – hver for sig. Her har den danske sangskat fået en enorm popularitet, og dette vil vi gerne bygge videre på,” siger Lars Jørgensen Organist i Vallensbæks kirker og dirigent for Vallensbæk Kirkes Kor. 

Tilmeld dig premieren på Så syng da Danmark – og hold afstand

På arrangementet på Facebook vil koret lægge to sange op fra den danske sangskat. Dem kan du synge med på.  

Vallensbæk Kirkes kor har normalt 28 sangere. I øjeblikket må man ikke samles mere end 10, og derfor vil det også variere, hvor mange der synger på de sange, der bliver lagt på Facebook. Nogle gange vil det være 10, og andre gange vil det kun være to eller tre.  

Følg koret på Facebook, og gå ikke glip af alle de smukke danske sange, som ugentlig vil blive udsendt

Sidst opdateret 30.04.2020