You are here

Far henter i uge 24

Date: 28. Maj 2019
Fra den 11.-14. juni opfordrer vi til, at far henter.

I uge 24 vil alle daginstitutioner og dagplejere i Vallensbæk gerne invitere fædre til at hente mellem kl. 15-16:30 og benytte de gode rammer for bevægelse og leg med jeres barn.

Det sker i forbindelse med Mens Health Week 2019, som er en årlig international kampagne i uge 24, der i år sætter fokus på mænds sundhed i fællesskaber og naturen.

Alle daginstitutioner og dagplejere i Vallensbæk vil skabe aktive rammer, som i denne uge stimulerer til lidt vildere og mere grovmotorisk bevægelse, som vi ved, at netop I fædre er gode til. Denne form for bevægelse forbedrer børnenes motoriske kontrol, læring og udvikling og derfor håber vi på at se jer være den, som henter i uge 24.

Mødre, bedsteforældre, onkler mm. er selvfølgelig også velkomne til at hente, hvis der er enkelte dage, hvor du ikke har mulighed for at hente.

Ikke kun børnene har fordele ved at være aktive sammen med far. Ved at være fysisk aktiv med dit barn i minimum 30 minutter hver dag i moderat til højt tempo, kan du som far opnå forbedret kondition, mental sundhed og ikke mindst nærvær og kvalitetstid med dit barn.

Vi håber, I bringer denne uges inspiration med hjem og husker at lege lidt vildere med jeres børn og dermed bidrage til børnenes motoriske udvikling og trivsel.

Mere info

Ifølge Sundhedsstyrelsen er mænd generelt ikke så gode til at huske at gå til lægen. Via linket kan du teste dig selv og se, om du egentlig burde søge læge: www.tjekdigselvmand.dk

Du kan også læse mere om de andre aktiviteter for mænd i Vallensbæk i forbindelse med Mænds Sundhedsuge på: www.vallensbaek.dk/sundhedsuge

 

 

Sidst opdateret 28.08.2019