You are here

Flere parkeringspladser ved Pilehavehus

Date: 06. November 2019
De midlertidige parkeringspladserne på græsarealet ved Pilehavehus rakte ikke. Derfor har vi udvidet arealet og skabt flere pladser til beboere, besøgende og personale.

I Vallensbæk Nord er det midlertidige parkeringsareal blevet udvidet på venstre side af Pilehavehus. Det betyder, at vi inddrager mere af græsarealet til p-pladser. Pladserne er forbeholdt beboere, medarbejdere og besøgende. 

Pilehavehus skal udvides og samtidig skal den nye daginstitution bygges færdig. Det betyder, at der er to byggerier i gang på samme tid i samme område. Derfor er der nu flere håndværkere, som møder ind på byggepladserne hver morgen og flere transporter til og fra området, derfor er mængden af trafik på Løkkekrogen øget en del.  

Hvis du skal aflevere børn på Pilehaveskolen, opfordrer vi dig derfor til at sætte dem af foran skolen. På den måde kan vi mindske trafikken og øge sikkerheden for både bilister, cyklister og fodgængere på Løkkekrogen.

Børn og ældre flytter tættere sammen 

Når begge byggerier står færdige, bliver beboerne på Pilehavehus og børnene i den nye institution tætte naboer. 

Vi håber på at generationerne kan få gavn og glæde af hinanden i de nye fællesområder. Vi planlægger at optimere og forbedre de fællesarealer, der opstår omkring de nye byggerier og håber således, at fremtiden vil bringe flere fælles arrangementer. 

Sidst opdateret 06.11.2019