You are here

Fødselsdagssang og højt hurra for Tilde

Date: 05. September 2019
Hvis man onsdag formiddag befandt sig i området ved Tueholmsøen, hvor trækæmpen Tilde står, kunne man høre fødselsdagssang og høje hurra-råb.

Børn fra dagplejen og daginstitutioner i Vallensbæk var onsdag samlet for at fejre trækæmpen Tildes 3 års fødselsdag. Og det var festligt!

Flag langs stierne ved Tueholmsøen førte fødselsdagsgæsterne hen til Tilde, og ved søbredden stod hun spændt og ventede. Det at blive 3 år er noget helt særligt.

Der var kanelgifler til de knap 300 fødselsdagsgæster, for det hører sig til, når man holder fødselsdag og får gæster.

Tildes gaver udstilles ved Festlig Fredag

Efter fødselsdagssang og hurra-råb gav de mange fødselsdagsgæster gaver til Tilde. Der havde været gang i de kreative værksteder, så børnene havde kreeret mange flotte gaver.

Gaverne var blandt andet flotte tegninger, perle-armbånd, kæmpe-lange halskæder, hjemmelavede flag og en udsmykket sten. Alle de fine gaver vil blive udstillet ved Festlig Fredag på Vallensbæk Rådhus den 13. september.

Kæmperne kalder

Fejringen af Tildes fødselsdag var en optakt til Børnekulturugen i Vallensbæk, der løber af stablen i næste uge.

Hvert år i uge 37 ruller Børnekulturugen samtidig med Vestegnens Kulturuge, og i år er temaet ”Kæmperne kalder”.

Mange af børnene, der besøgte Tilde, kunne også stolt fortælle om flere af Tildes søskende, de andre kæmper på Vestegnen, som de har enten har hørt om eller besøgt. Og måske skal besøge i den kommende uges tid.

Sidst opdateret 05.09.2019