You are here

Forårsfornemmelser og fællessang foran Rønnebækhus

Date: 27. April 2020
Søndag formiddag var 10 medlemmer af koret Akilion samlet foran Rønnebækhus. Formiddagen bød på klassikere fra både Elvis, Poul Richard og John Mogensen.

Akilion-koret fra Frederiksberg er normalt omkring 40 medlemmer. Søndag var 10 af dem mødt op for at synge for beboerne på Rønnebækhus.  

Forventningens glæde spredte sig langsomt blandt de fremmødte - både beboere og korsangere - og voksede i takt med at klokken nærmede sig 11, hvor koncerten var sat til at starte.  

Blandt friske forårsblomster og fuglefløjt startede koncerten med et cover af ‘All My Loving’ af The Beatles. Og herfra fortsatte det med klassikere fra både Elvis, Poul Richard og John Mogensen. Og tilhørerne kunne da også både klappe og synge med på det meste. 

Ønsker at sprede glæde 

Koret fra Frederiksberg havde selv efterspurgt steder, hvor de med sang og musik kunne sprede noget glæde i corona-hverdagen. Her var en pårørende til en beboer hurtig om at slå til, og søndagens musikalske indslag blev stablet på benene.  

Og udendørskoncerten vakte stor glæde for Rønnebækhus’ beboere, der i disse tider desværre må undvære de hyggelige fællesaktiviteter i husets café. 

Rønnebækhus er kommunens største ældreboligkompleks og består 92 ældreboliger. De ældre bor i deres egen toværelseslejlighed, og klarer de fleste ting i dagligdagen selv.  

På husets 5. sal er der etableret en festsal og en café, som er åben for husets beboere og brugere. De er dog lukket i denne tid.  

Se hvordan fællessangen foregik:

Sidst opdateret 27.04.2020