You are here

Forbrugervalg: Få indflydelse i dit forsyningsselskab

Date: 02. februar 2018
Nu er der valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelserne i HOFORs vand- og spildevandsselskaber. Stil op eller stem, hvis du vil være med til at skabe fremtidens bæredygtige byer.

Hvordan indretter vi vores byer, så de er klar til et ændret klima med mere regn? Hvordan passer vi bedst på grundvandet, så de næste generationer også kan få rent vand i hanerne?

Det er bare et par af de store udfordringer, som HOFOR hver dag tager stilling til og finder løsninger på.

Disse og mange andre indsatser kan kun gennemføres effektivt i samarbejde med forbrugerne. Som forbruger hos HOFOR kan man derfor få indflydelse på beslutningerne ved at stille op til bestyrelserne i forsyningsselskabets vand- og spildevandsselskaber eller ved at stemme på to kandidater blandt de opstillede.

Meld dig som kandidat
Meld dig som kandidat og få indflydelse på beslutningerne i dit forsyningsselskab. For at stille op som kandidat skal du være myndig og have 10 stillere for dit kandidatur. Stillerne skal bo i HOFORs forsyningsområde.

Du kan opstille som kandidat fra 29. januar til 28. februar 2018 kl. 12.

Stem til valget
Er du forbruger i HOFORs forsyningsområde, kan du stemme til valget.
Alle myndige privatforbrugere samt virksomheder, som bor i HOFORs forsyningsområde har hver to stemmer.

Du kan stemme fra 1. marts til 3. april 2018 kl. 12.

Stil op eller læs mere på hoforvalg.dk.

Resultatet offentliggøres den 10. april, og de valgte forbrugerrepræsentanter sidder i bestyrelsen i fire år.

Om HOFOR – dit forsyningsselskab
HOFOR vil sikre, at kommende generationer også får rent drikkevand i hanen og slipper af med spildevand og regnvand på en bæredygtig måde.

HOFOR står for både vandforsyningen og for at lede spilde- og regnvand væk i otte kommuner: Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, København, Rødovre og Vallensbæk.

 

 

Sidst opdateret 02.02.2018