You are here

Hvordan har du det?

Date: 03. februar 2017
  • Motionstilbud for gangbesværede er blot ét af de mange sundhedstilbud, som Vallensbæk Kommune udbyder

    Motionstilbud for gangbesværede er blot ét af de mange sundhedstilbud, som Vallensbæk Kommune udbyder.

En ny undersøgelse af danskernes helbred skal hjælpe med at styrke fremtidens fundament for vores sundhed.

Undersøgelsen hedder ”Hvordan har du det?” og er en spørgeskemaundersøgelse, som netop er blevet sendt ud til over 2.450 borgere i Vallensbæk og godt 300.000 i hele Danmark.

Hvordan synes du, at dit helbred er alt i alt? Får du søvn nok til at føle dig udhvilet? Bruger du e-cigaretter? Cykler du eller går du på arbejde? Spørgsmål som disse står sammen med en lang række andre i det spørgeskema, som skal give en dybere indsigt i vores allesammens sundhed og trivsel.

Målet med undersøgelsen er en mere målrettet forebyggelse og en bedre planlægning af de fremtidige behandlingstilbud i kommunerne og på regionens hospitaler.

Jo flere svar, jo bedre
Og det er vigtigt, at så mange som muligt svarer. Resultaterne fra undersøgelsen bruges nemlig til at planlægge kommunens sundhedsindsats.

”Den forebyggende sundhedsindsats er supervigtig, og undersøgelsen her giver os oplysninger, som vi ikke kan få på andre måder. Så husk at besvare skemaet”, lyder opfordringen fra Vallensbæks borgmester Henrik Rasmussen.

Spørgeskemaet er blevet sendt ud til tilfældigt udvalgte borgere via deres digitale postkasse eller almindeligt brev – og man har tre måneder til at svare. Hermed deltager man i lodtrækningen om en række præmier, og jo før man deltager, jo flere præmier er der at vinde.

Sidst opdateret 03.02.2017