You are here

Kom med til Store Cykeldag den 16. juni

Date: 04. Juni 2019
  • Store Cykeldag 2018.

    Sådan så det ud, da Store Cykeldag fandt sted sidste år.

I år er cykelturen rykket til den 16. juni.

*Ring, riiiiiiing* 

Vi håber, at kæden er smurt og pedalerne kampklar, for nu er det lige om lidt, at vi skal op på den tohjulede og på tur rundt i vores fine kommune.

Søndag den 16. juni er det nemlig blevet tid til årets Store Cykeldag. Vær opmærksom på, at arrangementetet i år er rykket fra den 2. søndag i juni til den 3. Borgmester Henrik Rasmussen er som sædvanlig guide på turen, og dagen er en oplagt mulighed for at lære Vallensbæk bedre at kende. 

Vi mødes 9.30 på Det Grønne Strøg til kaffe og morgenbrød sponsoreret af Det Gyldne Brød. Du kan få tjekket din cykel af Vallensbæk Cykel-import og deltage i konkurrencer. Derefter er borgmesteren guide på en cykeltur rundt i kommunen. Turen foregår i familievenligt tempo, så alle kan være med. Vi slutter på Naturlegepladsen med frugt og grillpølser, og cirka 12.30 afslører vi vinderne af en ny cykel sponsoreret af Vallensbæk Cykelimport og en cykelkurv med lækre ting sponsoreret af SuperBrugsen Vallensbæk.  

Arrangementet er et samarbejde mellem Cyklistforbundet Vestegnen og Vallensbæk Kommune. Det er gratis og kræver ikke tilmelding. Du kan læse mere her.

Sidst opdateret 04.06.2019