You are here

Lærerens Dag fejret med gullasch

Date: 04. Oktober 2019
Hvert år i oktober fejres Lærerens Dag verden over. På Egholmskolen i Vallensbæk blev det markeret med gullasch.

Over hele verden bliver lærere på denne dag anerkendt for deres store og gode arbejde, og for den enorme betydning de har for samfundet.

På Egholmskolen i Vallensbæk valgte ledelsen at markere dagen med at lave gullasch til medarbejderne. Så distriktsleder og afdelingsledere mødte 7.30 for at trække i forklæderne og har kokkereret hele formiddagen. Og gullaschen findes naturligvis også i en vegetarisk udgave.

"Her kalder vi det lærerenes og pædagogernes dag. Tidligere år er det blevet fejret med kage eller boller, og i år har vi lavet mad til dem", fortæller distriktsleder Charlotte Kornmod fra Egholmskolen, mens hun øser ris og gullasch op.

Flere af medarbejderne fortæller, at de i dag har fået blomster og fine tegninger.

"Det er ikke altid, at man husker at værdsætte lærerne og pædagogerne i hverdagen – og så kan det her være en god anledning", siger Charlotte Kornmod.

I over 100 lande fejres Lærerens Dag 5. oktober (eller dagene omkring den dag). Fokus er på lærerens vitale rolle både som underviser, men også som medvirkende til at udvikle aktive medborgere i et moderne samfund. Lærerens Dag er også med til at sætte fokus på, at uddannelse er en fundamental menneskeret.

Sidst opdateret 07.10.2019