You are here

To nye boder på Stationstorv Syd

Date: 21. februar 2020
To boder er i løbet af februar skudt op på den sydlige del af stationstorvet. Planen er, at den ene skal være en madbod. Den anden er indtil nu uden lejer. Boderne skal skabe liv på torvet.

I starten af februar begyndte centerejeren af det sydlige stationstorv at gøre klar til, at to nye boder kan slå dørene op i løbet af i år. En bod er allerede lejet ud, mens den anden mangler at blive afsat.  

“Vi ønsker at skabe mere liv på stationstorvet. Med de nye stadepladser kan vi give beboerne, dem der bruger stationen, og dem der handler på torvet et alternativ til noget let og hurtig mad,” siger Camilla Wermelin, der er repræsentant for NREP, som ejer den sydlige del af stationstorvet.  

Fra boden, der allerede er lejet ud, kan du købe kebab. Boden åbner den 1. marts. Den anden bod åbner så snart lejeaftalen er på plads – og der kan ikke gå længe, for NREP er allerede i kontakt med flere interesserede.  

Fiskebilen flytter – men ikke langt væk 

Fiskebilen skal blive på torvet – men den har ikke mulighed for at parkere, der hvor den plejer.  

Lige nu er NREP, ejeren af Fiskebilen og kommunen i gang med at finde den bedste løsning for, hvor fiskebilen i fremtiden kan stå, og hvor frisk fisk kan blive langet over disken.  

Men sikkert er det – fiskebilen bliver på torvet.  

Sidst opdateret 21.02.2020