You are here

Nye hjælpeinstruktører til Åben Hal

Date: 18. Juli 2019
Kender du en teenager, der gerne vil tjene lidt ekstra lommepenge. Så skal du opfordre ham eller hende til at blive hjælpeinstruktør til Åben Hal i Vallensbæk.

Vallensbæk Kommune søger engagerede og aktive unge, der kunne tænke sig at hjælpe til med Åben Hal-aktiviteter på lørdage fra kl. 10.00-12.00. 

De unge vi søger, skal arbejde cirka to lørdag om måneden fra kl. 9.30 - 12.30. Det betyder også, at der er god tid til et ekstra fritidsjob, lektier eller at hænge ud med vennerne de resterende weekender.   

Hvad er kravene til en hjælpeinstruktør? 

  • De skal være 15-16 år 
  • De skal synes, at det er fedt at dyrke idræt. Og måske endda have erfaring med gymnastik 
  • De behøver ikke have erfaring som træner eller instruktør, for jobbet giver dem mulighed for at udvikle og oparbejde den erfaring 
  • De skal have lyst til at lære 
  • De skal have engagement til at inspirere børn og forældre 

Hjælpeinstruktøren vil få 120 kroner i timen. 

Åben Hal er et sjovt og aktivt tilbud for børn under 10 år og deres forældre med masser af mulighed for, at børnene kan bevæge sig på de sjove motorik- og springbaner. 

Hvad skal en hjælpeinstruktør lave?  

Hjælpeinstruktøren skal sammen med en instruktør over 18 år og en anden hjælpeinstruktør sørge for at stille de sjove og inspirerende baner op før Åben Hal samt tage dem ned igen. Derfor skal du møde en halv time før, det starter og gå en halv time efter, at det er slut.  

Den unge hjælpeinstruktør har en vigtig rolle, i forhold til at hjælpe børnene rundt på banerne og inspirere dem til, at lave motoriske og gymnastiske øvelser, der udfordrer dem lidt. 

Hvordan kan jobbet søges?  

Hvis du kender den rette teenager til jobbet og gerne vil opfordre dem til at søge, så skal de bare følge anvisningerne her.  

De skal sende en kort ansøgning, hvor de skriver om sig selv, og hvorfor de vil være gode som hjælpeinstruktører til Åben Hal. Den sender de til csf@vallensbaek.dk og skriver “Hjælpeinstruktør - Åben Hal” i emnefeltet.  

Hvis du, eller den teenager du gerne vil anbefale jobbet, har spørgsmål til stillingen, så er I velkomne til at kontakte Tenna Thude Rasmussen på csf@vallensbaek.dk eller 47974130.  

Vi stopper rekrutteringen, når vi har fundet de hjælpeinstruktører vi skal bruge.  

Sidst opdateret 18.07.2019