You are here

Pårørende i fokus - Foredrag med Line Bundgård på Facebook

Date: 03. April 2020
Vi fastholder vores temaaften for pårørende ”Pårørende i fokus – Foredrag med Line Bundgård” torsdag den 23. april. Foredraget vil blot blive sendt live på Facebook.

I Vallensbæk Kommune vil vi stadig gerne have pårørende i fokus, trods det store fokus coronavirussen har fået den seneste tid. Derfor afholder vi forsat vores temaaften for pårørende ”Pårørende i fokus – Foredrag med Line Bundgård”.

Foredraget vil blive sendt live på Facebook torsdag den 23. april klokken 16.30-18.00 via Facebookgruppen: Pårørende i fokus - Foredrag med Line Bundgård v. Vallensbæk Kommune.

Meld dig ind i gruppen på Facebook.

Da gruppen er privat, skal du anmode om at blive medlem. Det kan du gøre allerede nu. Foredraget vil efterfølgende være tilgængeligt i Facebookgruppen i 48 timer.

52-årige Line Bundgård har selv været pårørende til en kræftsyg far og en kræftsyg mand og har en mor med fremskreden Alzheimer. Hun er blandt andet uddannet psykoterapeut og familieterapeut og gruppeleder hos Børnecancer Fonden.  

Line vil tale om emnerne:

  • Hvordan passer du som pårørende på dig selv og bevarer energien
  • Vigtigheden i at blive set, hørt og forstået
  • Følelserne: Ensomhed, magtesløshed, skam og skyld

Det er muligt at stille spørgsmål undervejs til Line.

Undervejs vil du også få informationer om, hvilke tilbud Vallensbæk Kommune udbyder til dig som pårørende, og hvem du skal tage fat i, hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp i det daglige.

Har du ikke Facebook?

Hvis du ikke har Facebook men stadig gerne vil følge med skal du:

  • Gå ind på www.facebook.dk
  • Opret en profil 
  • Når du har oprettet en profil, kan du trykke på linket ovenfor eller søge efter ”Pårørende i fokus - Foredrag med Line Bundgård v. Vallensbæk Kommune” i søgefeltet på Facebook
  • Følg med torsdag d. 23. april kl. 16.30, når foredraget starter

Har du spørgsmål til det med Facebook, eller hvordan du kan få adgang til livestreamen, er du velkommen til at kontakte Gitta Friis Sørensen på gfs01@vallensbaek.dk eller 21 24 05 09 senest torsdag den 23. april kl. 12.

Sidst opdateret 15.04.2020