You are here

Vallensbæk spiste sammen

Date: 02. Maj 2017
Sidst i april mødte 75 vallensbækkere op til Ældre Sagens arrangement i anledning af 'Danmark spiser sammen' - og der blev hygget over god mad, sang og musik.

Ældre Sagens arrangement den 29. april på Pilehavehus i forbindelse med 'Danmark spiser sammen' gik, som det skulle. 75 forventningsfulde gæster havde tilmeldt sig. Ældre Sagen havde inviteret Dansk Røde Kors til at spise med.

Marie & Daddy spillede og sang under maden, og der blev delt sanghæfter ud, så alle kunne synge med på melodier som Jeg sætter min hat som jeg vil, Alle går rundt og forelsker sig og Mormors kolonihavehus.

"Bo Johansen, som til daglig har ansvaret for maden på Pilehavehus og Rønnebækhus, serverede en fantastisk gullasch med kartoffelmos og en lækker citronfromage. Det var noget der i den grad faldt i god smag. Ideen bag Danmark spiser sammen er jo jo også, at man har mulighed for at finde nye venner, som man kan hygge sig med, hvis man føler sig lidt alene ind imellem. Vi hørte om flere den eftermiddag, der aftalte møder med hinanden fremover, og vi håber succesen gentager sig til næste år', siger Inge Mauritzen fra Ældre Sagen.

Sidst opdateret 02.05.2017