You are here

Vejarbejde på Vallensbæk Stationstorv i efterårsferien

Date: 13. Oktober 2017
Det endelige fodgængerområde over Vallensbæk Stationstorv bliver lavet i efterårsferien. Mens arbejdet står på, bliver vejen ensrettet, og der etableres omkørsel ad Højstrupparken og Højstrupvej.

Busserne er tilbage på forpladsen ved Vallensbæk Station. Derfor er det nu tid til at få færdiggjort den permanente omlægning af Vallensbæk Stationstorv ved Egholmskolen. For at genere færrest muligt foregår vejarbejdet i efterårsferien fra den 14.-22. oktober. Efterfølgende vil der blive arbejdet uden for kørebanearealet, men det forventes ikke at påvirke trafikken nævneværdigt.

Ensretning og omkørsel

Mens der arbejdes på vejen, spærres der for kørende trafik. Der etableres en midlertidig ensrettet adgangsvej til parkeringskælderen og vareindleveringsområdet bag centeret, som også kan benyttes af lastbiler i forbindelse med varelevering.

Afspærringen ved Højstrupvej og Højstrupparken fjernes i perioden. Trafik til og fra rådhuset, Højstruphave og Højstrupparken skal køre ad Højstrupvej og Højstrupparken. Al trafik der skal ud fra området, skal følge omkørselsskiltene via Højstrupparken og Højstrupvej.

Her kan du se en oversigt over området og, hvor der etableres omkørsel.

 

Sidst opdateret 13.10.2017