You are here

Vi genåbner vores sundhedstilbud

Date: 08. Juni 2020
  • Sundhedstilbud

    Sygeplejerske Ingrid Bergheim Ahleson og klinisk diætist Christina V. Christiansen.

Sundhedstilbuddene for dig med kronisk sygdom er lige så stille ved at åbne op igen, og du kan igen få personlig vejledning på rådhuset.

Personlig fremmøde ved afklarende samtale eller vejledning hos sygeplejerske, samt vejledning hos klinisk diætist, er igen mulig på Vallensbæk Rådhus.

En afklarende samtale er et tilbud til dig med en kronisk sygdom, som ønsker at deltage i et eller flere af vores sundhedstilbud.

Personlig vejledning er til dig, der er en del af et forløbsprogram. Vi har forløbsprogram til dig med type 2 diabetes, kræft, KOL, hjerte/karsygdom eller lænde/ryg-lidelser.

Diætbehandling hos klinisk diætist genåbner igen for dig, der har fået konstateret en sygdom, hvor kosten er en del af behandlingen.

Du kan henvises til ovenstående via egen læge eller hospital. 

Vi overholder selvfølgelig Sundhedsstyrelsens retningslinjer, for at undgå smittespredning af corona.

Samtale på rådhuset

Hvis du bliver henvist til en afklarende samtale eller vejledning hos sygeplejersken eller diætisten, tilbyder vi dig enten samtaler pr. telefon eller ved personligt fremmøde. Sygeplejersken/diætisten vurderer sammen med dig, hvad der er mest hensigtsmæssig i din situation.

Du skal altid på forhånd aftale med sygeplejersken eller diætisten, hvis du ønsker samtalen skal foregå på rådhuset. Der gælder særlige regler, som du vil blive informeret om, inden du møder op.

Det er fortsat vigtigt at blive hjemme, hvis du selv eller andre i hustanden har tegn på corona.

Har du spørgsmål? 

Har du spørgsmål om sundhedstilbuddene er du velkommen til at kontakte os:

Sygeplejerske Ingrid Bergheim Ahleson
på mail iba@vallensbaek.dk eller tlf: 4797 4137

Klinisk diætist Christina V. Christiansen
på mail chc@vallensbaek.dk eller tlf: 4797 4125

Sidst opdateret 08.06.2020