You are here

Vi gør klar til letbanestation ved Delta Park

Date: 21. Juli 2020
En entreprenør for letbanen er gået i gang med at gøre klar til den kommende station ved Delta Park.

Når Letbanen ruller ud på sin første tur i 2025, får den blandt andet et stop ved Delta Park i Vallensbæk. Men inden vi når så langt, skal stationen bygges op. Det arbejde skydes i gang nu.  

En del af Delta Parks parkeringspladser skal nedlægges, for at gøre plads til stationen, men inden de bliver det, laver letbanens entreprenører nogle nye midlertidige pladser.  

Det arbejde går i gang fra mandag den 20. juli. De midlertidige pladser bliver etableret nord for motorvejen mellem Delta Park og grænsen til Brøndby Kommune. I forbindelse med arbejdet er Søndre Ringvej i retning fra Brøndby mod Vallensbæk indsnævret, og der er nedsat hastighed. 

Arbejdet med at lave stationsforplads ved Delta Park er i gang frem til efteråret 2020. Imens skal du både som bilist og cyklist være opmærksom på de ændrede forhold på veje og cykelstier. Følg skiltene.  

Vallensbæk får tre stationer

I Vallensbæk kommer Letbanen til at stoppe tre steder – ved stationen, Strandhaven og Delta Park.  

Hovedstadens Letbane skal køre på tværs af S-togsnettet med afgange hver 5. minut i dagtimerne og hver 10. minut om aftenen og i weekenden. Letbanen skal køre mellem Lyngby og Ishøj. 

Få nyheder om Letbanen direkte i din indbakke  

Du kan holde dig opdateret om, hvornår der er letbanebyggeri i Vallensbæk og nabokommunerne med nyheder sendt direkte fra Letbanen.  

Tilmeld dig Hovedstadens Letbanes infoservice på deres hjemmeside.

Sidst opdateret 21.07.2020