You are here

Vil du hjælpe børn?

Date: 08. December 2017
  • Børns VoksenVenner

    Fotograf: Tine Harden

Vær med til at skabe venskaber for livet. Børns Voksenvenner søger frivillige matchere i Vallensbæk, som skal etablere venskaber mellem sårbare børn og ressourcestærke voksne.

Børns Voksenvenner er en forening, der gennem de seneste 27 år har skabt dybe og nære venskaber mellem børn med et spinkelt voksen- og familienetværk og frivillige, ressourcestærke voksne. Venskaber, som får børnene til at blomstre og få mere selvtillid, og som giver dem en rollemodel at se op til og spejle sig i.

Lige nu er foreningen i gang med at opstarte et frivilligt matcher-team i Vallensbæk og søger derfor matchere. Som frivillig matcher er din opgave at skabe venskaber. Det betyder, at du tager imod henvendelser fra familier og voksne, besøger børn og potentielle voksenvenner og matcher dem. Alt sammen med støtte og sparring inde fra sekretariatet. Som frivillig matcher skal du gerne have en social- eller børnefaglig baggrund.

Som en del af det nye frivillige matcher-team søger foreningen ligeledes frivillige kommunikatører, som vil være med til at udbrede kendskabet om foreningens arbejde i lokalområdet.

Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt foreningen på tlf.: 29 15 19 77 eller mail: shc@voksenven.dk  

Sidst opdateret 08.12.2017