You are here

Sundhedshus Nordmarken

Sundhedshus Nordmarken rummer lægehus, selvtræningslokale og mulighed for at foreninger kan booke et lokale til møder og arrangementer.

I Sundhedshuset Nordmarken finder du lægerne Solveig Pontoppidan Roug og Mette Heerfordt. Læs mere om lægerne og deres praksis på deres hjemmeside.

Selvtræning

I Sundhedshuset er der et lokale til selvtræning hvor du kan træne, hvis du:

  • har været gennem et genoptræningsforløb og har behov for en tidsbegrænset mulighed for at træne før du kan benytte almindelige træningstilbud i foreninger eller i private træningscentre

  • har deltaget i et forløbsprogram for kronisk sygdom og ikke umiddelbart kan benytte almindelige træningstilbud i foreninger eller i private træningscentre

  • har været i rehabiliteringsteamet og har behov for et kortvarigt træningstilbud før de kan benytte almindelige træningstilbud i foreninger eller i private træningscentre

Du kan henvises til selvtræning af din egen læge, genoptrænings- og rehabiliteringsterapeuterne eller koordinator på forløbsprogrammer.

I Sundhedshuset er der forskellige fitness-maskiner og redskaber til rådighed. Alle selvtrænere får tildelt en personlig nøglebrik, der sikrer adgang til lokalet. 

Selvtræningen er åben alle ugens dage fra kl. 7.00-20.00. Dette gælder også på helligdage.

Der findes ingen omklædningsfaciliteter i Sundhedshus Nordmarken. Der er 2 toiletter i kælderen samt et handicaptoilet i stuen. Det er muligt at skifte fodtøj ved stolene i selvtræningslokalet. Jakker m.m. kan hænges på stumtjeneren i lokalet.

Du kan læse mere om henvisningskriterierne for selvtræning på side 22 her:

Læs mere om kriterierne for selvtræning i Sundhedshuset under kvalitetsstandarder. 

Bookning af lokale

Frivillige foreninger kan booke mødelokalet til møder og arrangementer. Lokalet bookes via bookingsystemet med brugernavn og password. Du kan oprette din forening på www.booking-vallensbaek.kmd.dk

Sundhedslokalet er godkendt til 15 personer. Hvis foldedøren til træningslokalet åbnes, er lokalerne samlet godkendt til 25 personer. Hvis der er behov for at bruge begge lokaler, skal arrangementet ligge uden for selvtræningens åbningstid, som er: 07.00-20.00.

 

I mødelokalet er der tallerkener, bestik, glas og kopper til 12 personer. Derudover er der termokander, vandkander, knive, skærebrætter og små skåle. Ekstra klapstole findes i kælderrummet. Læs mere om retningslinjerne for at benytte sundhedslokalet.


Kontakt Center for Sundhed, Kultur og Fritid, hvis du har spørgsmål vedr. booking af lokale. Mail: csf@vallensbaek.dk

Kontakt

Tværbækvej 1
2625 Vallensbæk
Tlf 4797 4130
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4130
Sidst opdateret 20.03.2019