You are here

Campus på Pilehaveskolen

  • Der er fri adgang til pc’ere i Campus

    Der er fri adgang til pc’ere i Campus

  • Nyt campus

  • Campus kommer til at fremvise skiftende digital kunst som dette interaktive lys- og lydværk.

    Campus kommer til at fremvise skiftende digital kunst som dette interaktive lys- og lydværk.

Campus er integreret i Pilehaveskolen og tilbyder helt nye faciliteter, som kan bruges af alle borgere, foreninger og erhvervsliv i Vallensbæk.

Campus er en integreret del af Pilehaveskolen, står klar med nye faciliteter til både skolens elever, områdets daginstitutioner, foreninger, erhvervsliv og alle andre borgere i kommunen. 

Campus rummer skolebibliotek, auditorium, loungeområde, langbord til projektarbejde, et småbørnshjørne med legetøj, skiftende digital kunst samt fri adgang til pc'er og wi-fi. 

Man kan bestille og afhente bøger, bruge pc'erne, mødes i studiegrupper, hygge med de yngste, læse avisen og afholde møder. Der vil også kunne opleves kulturelle aktiviteter som fx foredrag og filmforevisninger. På sigt skal Campus også udvikle sig til at blive stedet, hvor ny teknologi, som kan understøtte skoleelevernes læring, kan afprøves.

I de fleste dagtimer er skolebibliotekarerne klar til at servicere de besøgende på Campus. Uden for almindelig åbningstid (eller når der ikke er personale til stede – fx i frikvarterer) vil der være adgang med sundhedskortet, som scannes ved indgangen, hvorefter døren låses op. For at få adgang skal man oprettes som bruger i Kultur- & Borgerhuset.

Du kan læse mere om Campus her.

Kontakt

Vallensbæk Kommune
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4000
Sidst opdateret 06.03.2018