You are here

Modernisering i og omkring Idrætscentret

  • idrætscentret

  • Kunststofbanen

    Moderne kunststofbaner er stort set lige så gode som græsbaner - og kan bruges året rundt.

  • rulleskøjtebane

Både indendørs og udendørs er der blevet moderniseret og opdateret i Idrætscentret.

Rørene i Idrætscentret er gamle og trænger til udskiftning. Det bliver de nu, samtidig bliver bruserne udskiftet. De nye brusere giver brugerne mulighed for, individuelt at skrue op og ned for det varme vand. Arbejdet med renovering og udskiftning af rørene bliver udført i etaper, så brugerne af Idrætscentret generes mindst muligt. Det vil være muligt at tage bad på Idrætscentret efter træning i hele perioden. 

Arbejdet er afsluttet i løbet af forsommeren 2016.

Tryghed og sikkerhed

For at øge trygheden og sikkerheden for brugere af Idrætscentret er der opsat knallertbomme ved stierne omkring Idrætscentret.

Lys i mørket

Vallensbæk Kommune har opsat lys omkring løbebanen ved Idrætscentret, så træningsmulighederne for brugerne bliver bedre i de mørke vintermåneder.

Lyset omkring den 400 meter lange løbebane vil give mulighed for at træne om aftenen, noget især rulleskøjteløberne længe har efterspurgt.

Der er opsat 12 master med LED-lamper omkring banen. Udover at lamperne tænder og slukker automatisk, er de både økonomiske og klimavenlige, fordi de bruger langt mindre strøm og holder længere end traditionelle lamper.

Ny kunststofbane

I forået 2015 blev kunststofbane nr. 2 indviet. Den erstatter den hidtidige grusbane.

Vallensbæk Fodbolds 1. hold fik en god debut på banen med en sejr på 2-1 over Hvalsø, og nu kan både små og store fodboldspillere altså tage banen i brug.

Der er et scoringsanlæg og spillerbokse på vej og voldene, som er blevet flyttet i forbindelse med anlægget, har fået nyt græs.

Nyt gulv i hal 1

Som led i den omfattende renovering af Idrætscentret er der i 2015 lagt nyt gulv i hal 1.

Renovering af taget

1. del af den store renoveringsplan for Idrætscentret var renovering af taget. Renoveringen blev færdig i sommeren 2015 og foregik uden større gener for brugerne.

 

Sidst opdateret 03.10.2018