You are here

Vallensbækvej: mere trafiksikkerhed – mindre støj

  • skitse af Vallensbækvejs nye parkourområde

  • Udsnit af skitseforslag til trafiksikring af Vallensbækvej

    Udsnit af skitseforslag til trafiksikring af Vallensbækvej.

Arbejdet på Vallensbækvej og det grønne område syd for vejen er afsluttet for nu. I løbet af foråret 2018 bliver de sidste småting ordnet.

Kørebanen er indsnævret fra fire til to spor og den tilladte hastighed er nu 50 km/t. Der er enkelte steder på vejen, hvor asfalten vil blive udbedret til foråret.

Vi holder øje med, om indsnævringen med røde asfaltflader virker efter hensigten, og evaluerer løbende henover de kommende måneder.

Det grønne område syd for vejen mangler stadig græs. Det bliver sået til foråret, når jorden kan jævnes og temperaturen er lidt højere. Det betyder, at bl.a. parkour-området ser ufærdigt og trist ud selvom det er færdigt og kan anvendes.

Ved området med de små asfalterede cykelbakker er der plantet små grupper af træer (trægrupperne er plantet langs hele strækningen) og en lav (kan lav slettes?) rosenhæk ud mod vejen. Hækken vil hurtigt vokse sig tæt og kraftig, så den beskytter legende cyklister mod trafikken. Asfalten omkring bakkerne vil blive udbedret til foråret, så området også kan bruges når det har regnet.

I begge ender af Vallensbækvej er der lagt blomstrende forårsløg i de grønne midterrabatter.

Kontakt

Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4000
Vagt 2673 7225
Rådhuset
Sidst opdateret 02.10.2018