You are here

Sæt gang i din virksomhed

Din virksomhed starter her - Vallensbæk hjælper med etablering og udvikling.

Hvad enten du ønsker at åbne en butik, eller vil starte ny virksomhed i erhverslokaler i kommunen, så står Vallensbæk Kommune klar til at hjælpe dig i gang.

Iværksætterhuset

Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte virksomhed eller er nyetableret og har ambitioner om vækst. Iværksætterhuset tilbyder målrettet 1:1 sparring og vejledning samt events med både bred og mere specialiseret information til iværksættere. Iværksætterhuset kan også sætte dig i kontakt med  private rådgivere og eksperter. Alle iværksættere i Vallensbæk Kommune kan benytte Iværksætterhusets tilbud.

Virksomhedernes dag

Vallensbæk Kommune arrangerer virksomhedernes dag. Her står du ansigt til ansigt med andre virksomheder i dit nærområde, som du kan netværke med, interessenter for eksempel fra Erhvervshus Hovedstaden og kommunens medarbejdere.

Erhvervssammenslutningen

Erhvervssammenslutningen er et stærkt lokalt netværk for virksomheder i Vallensbæk, Glostrup, Brøndby og Albertslund. Fokus er på opbygning af relationer og sparring. Erhvervssammenslutningen er i dialog med kommunerne. Gennem workshops åbner de hele tiden op for at de lokale erhversdrivende kan være i kontakt med kommunen og få afklaring på relevante spørgsmål. Her finder du Erhvervssammenslutningen.

Virksomhedsguiden

På hjemmesiden www.virksomhedsguiden.dk kan du få en samlet vejledning på tværs af myndigheder og erhvervshuse samt erhvervsfremmetilbud fra over 80 erhvervsfremmeaktører.

Der er artikler om alt lige fra skat og moms til markedsføring, patenter og digital sikkerhed.

Sidst opdateret 22.08.2019