You are here

Levende Musik i Skolen

- Professionelle Skolekoncerter til ører i alle aldre.

Fra skoleåret 2019/2020 har Vallensbæk kommune startet et nyt samarbejde med organisationen Levende Musik i Skolen (LMS).

Levende Musik i Skolen  formidler professionelle skolekoncerter til alle årgange i folkeskolen.

Skoleårets varierede læringsmiljøer indeholder således nu også skolekoncert med professionelle musikere og vidt forskellige musikgenrer.

Skolekoncerterne er altid målrettet enten indskoling, mellemtrin eller udskoling, medmindre andet er aftalt med både skole og musikere.

Levende Musik i Skolen garanterer, at musikerne har et højt, professionelt niveau og har fået sparring fra en erfaren producent, der er uddannet inden for både musik og undervisning og derfor kan hjælpe gruppen med at optimere deres optræden for børnene i de specifikke aldersgrupper.

Udover kvalitetssikrede koncerter leverer LMS også et undervisningsmateriale, der knytter sig til koncerten og er tilpasset trinmålene for de pågældende klassetrin. Undervisningsmaterialet sikrer, at eleverne er godt rustet til koncerten, og at de både får en kunstnerisk og faglig oplevelse. Koncerterne bliver på den måde en anderledes indfaldsvinkel til konkret læring og kan være med til at inspirere lærerne og hæve det faglige niveau i musikundervisningen.

Læs mere om Levende Musik i Skolen.

LMS Skolekoncerter from LMS – Levende Musik i Skolen on Vimeo.

Kontakt

Tlf 4797 4519
Sidst opdateret 21.04.2020