You are here

DIAS - den digitale kunsthal

 • in between dreams

  Det interaktive værk "In Between Dreams" af Heidi Mønnike Jørgensen, Lisbeth Juhl Pederse og Irina Korkina Strømskov fra udstillingen "DIAS Lab: In Unknown Territory" november 2014

 • EL-O Performance

  Fotograf: Martin Ørsted

  Den tyske kunstner Daniel Cermak-Sassenrath under opførelsen af værket EL-O Performance ved åbningen af udstillingen "DIAS Lab: Too Unstable" den 25. september 2014

 • Deeparchure af Mircea Cantor (ro)

  Fotograf: Kim Matthäi Leland

  Videoinstallationen Deeparchure af den romænske kunstner Mirca Cantor fra udstillingen "Videoextravaganza #3 - Translocation, or on how presence in space can change (you)."

Kunst kan bruges til at ændre det offentlige rum og eksempelvis gøre en kedelig tunnel til et sted, hvor man møder overraskende oplevelser på vej til toget.

Kunst giver æstetiske oplevelser, nye ideer og andre måder at se verden på. Men kunsten kan også få os til at tale sammen og til at se hverdagens rum på en ny måde. Som når en S-togstation danner rammen om skiftende udstillinger af danske og internationale kunstnere.

Det er hovedideen bag den nye digitale kunsthal, der er etableret på Vallensbæk Station.

DIAS, Digital Interactive Art Space, er som den eneste kunsthal i Danmark dedikeret til den digitale kunst. Gennem udstillinger, formidling, undervisning og forskningsinitiativer vil DIAS præsentere og undersøge de fascinerende sider og genrer inden for det digitale kunstfelt.

DIAS søger løbende at styrke sine økonomiske og faglige muligheder for at skabe stærke og betagende udstillinger og medrivende aktiviteter. Derfor er DIAS i tæt dialog med flere fonde og sponsorer.

DIAS er støttet af Bikubenfonden og Statens Kunstfond.  


Læs mere om udstillinger, workshops og events på DIASkunsthal.dk og følg os på facebook


DIAS - Digital Interactive Art Space 
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
E-mail: info@kunsthal.dk

 

Sidst opdateret 23.09.2016