You are here

Kunst og kultur

Vidste du, at Vallensbæk har en helt unik, digital kunsthal? Var det noget med en lokal teateroplevelse? Eller vil du være med i en kunstforening?

DIAS, Digital Interactive Art Space
Tag dig tid til at opleve DIAS kunsthal, når du skal med S-toget. Den digitale kunsthal findes nemlig på Vallensbæk Station og er tilgængelig på alle tider af døgnet.

Hallen kan være et velkomment åndehul og et alternativt univers i hverdagens trummerum.

På få minutter kan du skifte pligter, indkøb og et stramt program ud med sære, sjove og legende digitale installationer, der ikke lader sig begrænse af fysikkens love, men kan gøre lige, hvad de vil. Få en særlig oplevelse med på din vej.

Vallensbæk Amatør Teater
Siden 1994 har Vallensbæk Amatør Teater givet den gas på de skrå brædder. Der er rige muligheder for at få et godt grin og en god teateroplevelse med hjem. 
Har du en drøm om selv at indtage scenen, tager teaterforeningen løbende imod nye medlemmer. Og vil du hellere hjælpe til med de mange praktiske opgaver, der er forbundet med teatrets drift, er du også hjerteligt velkommen.

Med pensel og drejebænk
Men måske er du mere til malerier og akvareller eller kul og croquis? Vallensbæk Kunstforening er åben for alle interesserede.

Kunstforeningen arrangerer en lang række udstillinger med både lokale og nationale kunstnernavne på forskellige lokationer i Vallensbæk. Blandt andet i Kultur- & Borgerhuset og Sportscafeen VI39. Foreningen arrangerer desuden udflugter til kunstoplevelser for medlemmerne. 

Kunstgruppen Courage er en lille lukket kreds af lokale keramikere og malere. Hvert år i april arrangerer de Kunstnerruten, som er en rundtur for interesserede imellem åbne værksteder hos de lokale kunstnere i Vallensbæk. Du kan også opleve Courage-kunstnernes værker, når gruppen udstiller.

Litteratur til debat
Er du inkarneret læsehest, tilbyder Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ikke færre end seks forskellige læsekredse, hvor enhver bogorm nok skal få styret både læselyst og debat-iver. Kultur- & Borgerhuset afholder desuden et hav af arrangementer, så vil du have livemusik, udstillinger og foredrag, er det også her, det sner.

Kontakt

Sidst opdateret 14.12.2016