You are here

Ung motionsven

Et motionstilbud for ældre - med unge, engagerede instruktører.

Ung Motionsven er et tilbud, der skaber samvær og positive oplevelser mellem unge og ældre gennem fælles motion. Det er samtidig et tilbud for elever i 7. - 9. klasse om et kompetencegivende praktikforløb, hvor de bliver uddannet motionsinstruktører for seniorer.

For de ældre borgere er Ung Motionsven et anderledes og socialt motionstilbud. Motionen foregår enten i hold, hvor to unge motionerer med en gruppe ældre i cirka en halv time om ugen, eller som en-til-en-træning hos en borger i eget hjem.

De unge har været på instruktørkursus
De unge motionsvenner er elever fra 7.- 9. klasse på Vallensbæks skoler, der har lyst til at motionere sammen med ældre borgere. De unge har gennemført et kursus på Vallensbæk Rådhus, hvor de blandt andet blevet undervist af en fysioterapeut i forskellige træningsøvelser og underholdende aktiviteter målrettet ældre.

På kurset bliver de unge instruktører også undervist af kommunens forebyggende sygeplejersker i, hvad der sker med kroppen og psyken, når vi bliver ældre.

Et tilbud for alle ældre i Vallensbæk
Motionstilbuddet er for ældre, som har lyst til en anderledes og social motionsform, der enten foregår i eget hjem eller i Seniorhuset Korsagergård.

Det er gratis at få en ung motionsven, og den nye sæson begynder hvert år i november. Ønsker man at deltage i tilbuddet, er man velkommen til at kontakte Center for Sundhed, Kultur og Fritid for tilmelding. Kontaktoplysningerne findes nederst på siden. 

Ønsker man at blive ung motionsven er man også velkommen til at kontakte centret. 

Kontakt

Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4130
Sidst opdateret 01.03.2016