You are here

Rygestop

Få gratis hjælp til rygestop

GRATIS NIKOTINERSTATNING: Ryger du over 15 cigaretter om dagen, kan du få tilbudt gratis nikotinerstatning.

AKTUELLE KURSER

Gruppeforløb: I et gruppeforløb får du værktøjer til at komme lettere igennem dit rygestop, og du og gruppen arbejder sammen om at holde fast i beslutningen om at være røgfri. I gruppen vil der deltage 4 - 15 personer sammen med en uddannet rygestoprådgiver. Forløbet består typisk af mellem fem og otte møder á en til to timer. Kontakt Vallensbæk Kommune for datoer og tidspunkter.

Kom og Kvit: Bliv røgfri i dit eget tempo med et fleksibelt rygestopforløb. Der er otte møder med forskellige emner. Du bestemmer selv, hvor tit du vil komme. Møderne varer 1½ time og foregår en gang om ugen med en rygestoprådgiver. Inden første mødegang har du en samtale med rygestoprådgiveren. Kontakt Vallensbæk Kommune for datoer og tidspunkter.

Tilmeld dig hos STOPLINIEN på tlf. 80 31 31 31 eller SMS ’rygestop’ til 1231 – så bliver du ringet op. Hos STOPLINIEN kan du også få individuel vejledning af professionelle rygestopvejledere. Læs mere på www.stoplinien.dk. Du kan også tilmelde dig ved at kontakte rygestopvejlederen i Center for Sundhed, Kultur og Fritid.

KLIK DIG TIL HJÆLP: Som voksen kan du på www.ekvit.dk få støtte via e-mails eller sms til at kvitte smøgerne eller trappe ud af nikotinprodukter. Er du ung, så kan du på www.xhale.dk få sms’er og e-mails med tips og hjælp til at gennemføre dit rygestop. Du finder også øvelser, videoer og blogs. Du kan også downloade Kræftens Bekæmpelses Xhale-app, som indeholder motiverende beskeder, øvelser, stopplan, blog, videoer og lidt om de økonomiske gevinster ved et rygestop.

 

Kontakt

Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4130
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4130
Sidst opdateret 19.09.2017